045-121 5091  |     asiakaspalvelu@decorahouse.com

Decora House - Juhlat joka päivä

Helppo ja nopea hääauton koristelu

Näihin paketteihin tarvittavat tuotteet löydät kaikki tältä sivulta - valitse mieleisesi ja tilaa, nopea toimitus 1-3 arkipäivässä! Tiistaiaamuna klo 8 mennessä tehdyt tilaukset ovat viimeistään perjantaina perillä. Kiireellisemmissä tapauksissa otathan yhteyttä meihin chatissa tai puhelimitse, niin varmistetaan, että saat tuotteet ajoissa perille.

 

Basic -hääauton koristeet (hinta yht. 13,80 €)

Koristele helposti, nopeasti ja edullisesti hääauto juhlakuntoon! Basic -koristeluun tarvitset vain Autonkoristelusetti "Lastusatiini" -paketin, joka sisältää kolme ruusuketta ja 9 metriä nauhaa sekä kyltin, jonka voit kiinnittää auton takalasiin. Valitse mieleisesi värit, tilaa ja koristele vaikkapa vasta hääaamuna.

Hääauton koristelu edullisesti

 

Classic -hääauton koristeet (hinta yht. 26,30 - 28,90 €)

Koristele hääauto helposti ja nopeasti näyttäväksi! Classic -koristeluun tarvitset Autonkoristelusetti "Lastusatiini" -paketin, joka sisältää kolme ruusuketta ja 9 metriä nauhaa, viirinauhan takalasiin sekä tölkit auton perään. Valitse mieleisesi värit ja kuviot, tee tilaus ja koristeet saapuvat helposti ja nopeasti yhdessä paketissa sinulle.

Hääauton koristelu helposti

 

Deluxe -hääauton koristeet (hinta yht. 64 - 66 €)

Upea ja näyttävä hääautonkoristelu pienellä vaivalla. Tarvitset kaksi koristeköynnöstä konepellin päälle, kaksi pakettia koristeruusukkeita (sis. yht. 4kpl) auton ovenkahvoihin, kyltin takalasiin ja hääauton tölkit perään roikkumaan. Valitse mieleisesi värit ja kuviot, tee tilaus ja koristeet saapuvat helposti ja nopeasti yhdessä paketissa sinulle.

Näyttävä hääauto helposti

 

 

Laskeva

24 Nimike(ttä)

Laskeva

24 Nimike(ttä)