Play & Go leikkimatot

Ihastuttavat Play & Go leikkimatot ovat saapuneet verkkokauppamme valikoimaan. Valikoimissamme on valittavissa useita eri kuoseja jotka sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.  Täältä pääset katsomaan kaikki valikoimassamme olevat leikkimatot

Kuvassa: Play & Go leikkimatto "Satupolku"Tältä leikkimatolta löytyy mm.satulinna, yksisarvisia, hurja lohikäärme ja sirkus! Satumainen junaraide mutkittelee Play&Go -leikkimatolla, jonka ääressä voi viettää monet leikkihetket. Satupolku on valmistettu puuvilla-polyesterista, jolloin se kestää paremmin toistuvaa pesua ja sitä on mahdollista käyttää myös ulkoleikeissä.


Play&Go sopii moniin käyttötarkoituksiin; lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, retkelle, pihalle, rannalle, mökille, pyykkitupaan....Tältä "Autorata" leikkimatolta löytyy hurjiimmat käänteet, liikenneympyrät sekä tankkauspisteet!  Autorata mutkittelee Play&Go -leikkimatolla, jonka ääressä voi viettää monet leikkihetket pikkuautoilla. Leikin jälkeen siivoaminen on nopeaa: kasaa pikkuaotot maton keskelle ja kiristä se nyöreistä tyylikkääksi säilytyspussiksi! 


Play&Go leikkimatto on halkaisijaltaan 140cm ja se on valmistettu laadukkaasta ympäristöystävällisestä standardoidusta canvas-puuvillasta. Tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti.  

Play&Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea. Leikin jälkeen leikkimatto muuttuu kiristämällä lelupussiksi, jonne tavarat saa säilöön seuraavaa leikkiä varten.
Valikoimistamme löydät myös tikatut ja pehmustetut Play&Go leikkimatot (kuvassa Polar Bear sekä Riikinkukko). Näiden pehmustettujen leikkimattojen halkaisija on 120cm. Se toimii pehmeytensä ansiosta hyvin myös vauvan leikkimattona. Materiaalina käytetty pehmeää 100% puuvillaa, sisus 2 cm polyesterivuorta.   
Tuotteessa irrotettavat ja säädettävät kantohihnat jotka voi kätevästi asentaa myös vaunujen työntöaisaan
Kiristysnyöreille oma suojapussi joten vauva ei pääse niihin sotkeutumaan.
Play & Go leikkimatot ovat hyödyllinen lahjaidea vauvalle sekä lapselle.

Ajankohtaisia tuotteita

Uutuus
Tuikkukippo ruusukultaruusukullan väriset tuikkukipot 4 kpl
Tuikkukippo / ruusukulta 4 kpl
19,90 €
Varastossa, 4 kappaletta