Play & Go leikkimatot - lelupussit - Decora House

Play & Go leikkimatot - lelupussit

Ihastuttavat Play & Go leikkimatot ovat saapuneet verkkokauppamme valikoimaan. Valikoimissamme on valittavissa eri kuoseja jotka sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.  Täältä pääset katsomaan kaikki valikoimassamme olevat leikkimatot. 

Play&Go sopii moniin käyttötarkoituksiin; lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, retkelle, pihalle, rannalle, mökille, pyykkitupaan....

Play&Go leikkimatto on halkaisijaltaan 140cm ja se on valmistettu laadukkaasta ympäristöystävällisestä standardoidusta canvas-puuvillasta. Tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti.  

Play & Go leikkimatto "Walk in a Park"

Play&Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea. Leikin jälkeen leikkimatto muuttuu kiristämällä lelupussiksi, jonne tavarat saa säilöön seuraavaa leikkiä varten.
Valikoimistamme löydät myös tikatut ja pehmustetut Play&Go leikkimatot (kuvassa Polar Bear sekä Riikinkukko). Näiden pehmustettujen leikkimattojen halkaisija on 120cm. Se toimii pehmeytensä ansiosta hyvin myös vauvan leikkimattona. Materiaalina käytetty pehmeää 100% puuvillaa, sisus 2 cm polyesterivuorta.   
Tuotteessa irrotettavat ja säädettävät kantohihnat jotka voi kätevästi asentaa myös vaunujen työntöaisaan
Kiristysnyöreille oma suojapussi joten vauva ei pääse niihin sotkeutumaan.
Play & Go leikkimatot ovat hyödyllinen lahjaidea vauvalle sekä lapselle.