Tuotteillamme on 14 vuorokauden maksuton palautusoikeus. Palautus on maksuton yhden kerran per tilaus. HUOM! Noutamaton paketti ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Noutamattoman paketin aiheuttamat kulut veloitamme asiakkaalta 12,00 euroa. 

Maksuton palautusoikeus ei koske tilaustuotteita (asiakkaan pyynnöstä erikseen tilatut isommat erät, perusvalikoimamme ulkopuoliset tuotteet yms.).

Huomioithan, että elintarvikkeilla (makeiset ym.) ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen.

Liitä palautuspakettiin mukaan seuraavat tiedot:

Yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero

  

(Postin kautta)
Asiakaspalautus 650980
Decora House Oy
Parmaniementie 524
34140 Mutala
Palautettava tuote tulee pakata hyvin, ettei se mene rikki palautuksessa. Jos palautettava tuote on vahingoittunut, otettu käyttöön, eikä ole alkuperäispakkauksessaan Decora House ei ole velvollinen hyvittämään tuotetta. 

Huom. Vie asiakaspalautus postiin ja pyydä kuitti palautuksestasi. Säilytä kuitti siihen asti, että saat meiltä sähköpostiisi vahvistuksen palautuksesi vastaanottamisesta. Korvaamme  palautuksen aikana kadonneen lähetyksen vain siinä tapauksessa, että asiakkaalla on esittää kuitti palautuksestaan.

Tuotteiden vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet toisiin tuotteisiin, palauta tilauksesi (tai osa tilauksesta) edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus normaalisti verkkokaupan kautta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Joskus tuote saattaa huolellisesta pakkaamisesta huolimatta rikkoutua postikuljetuksen aikana. Tämän vuoksi on hyvä jo pakettia noutaessa tarkistaa tuotteen kunto pakettia noudettaessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimituksesta. Palauta rikkoutuneet tuotteet Decora Houselle näiden palautusohjeiden mukaisesti.

 Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Palautuksen käsittelyaika

Hyvitämme palautuksen 14 vuorokauden sisällä kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet. Palautus tehdään samaa maksukanavaa käyttäen, kuin millä maksoit tilauksen.

Mikäli tilauksessasi on ollut ilmainen toimitus (yli 100 € tilaus) ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle 100 €, palautettavasta summasta vähennetään alkuperäiset toimituskulut.

Noutamaton paketti 

Noutamaton paketti ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Noutamattoman paketin aiheuttamat kulut veloitamme asiakkaalta 12,00 euroa. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä laskutamme asiakkaalta aiheutuneet postikulut. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme paketin.

Posti säilyttää paketteja noutopisteissä sekä pakettiautomaateissa 7 vrk.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi perua tilauksensa ennen kuin paketti on lähtenyt Decora Housen varastolta kuljetukseen. Ennen klo 14 tehdyt tilaukset lähtevät saman päivän aikana kuljetukseen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. 

Mikäli sinulla heräsi palautuksiin liittyen kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme