Tilauksen palauttaminen

Tuotteillamme on 14 vuorokauden maksuton palautusoikeus. Palautus on maksuton yhden kerran per tilaus.

Maksuton palautusoikeus ei koske tilaustuotteita (asiakkaan pyynnöstä erikseen tilatut isommat erät, perusvalikoimamme ulkopuoliset tuotteet yms.).

Huomioithan, että elintarvikkeilla (makeiset ym.) ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen.

Ota yhteyttä ennen tuotteen palautusta asiakaspalveluumme.

puh. 045-121 5091 tai asiakaspalvelu@decorahouse.com, niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme lisäohjeita.

Kun olet saanut asiakaspalvelustamme vahvistuksen palautukselle, voit palauttaa tilauksen.

Liitä mukaan seuraavat tiedot:

- Tilauksen kuitti/lasku (kopio riittää)

- Yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero

Palautus on sinulle maksuton, kun se tehdään asiakaspalautuksena.

Palautusosoite Matkahuollon kautta:

Asiakaspalautus, 9537613

Decora House

Elopellontie 1 M

33470 Ylöjärvi

Palautusosoite Postin kautta:

Asiakaspalautus, 650980

Decora House

Elopellontie 1 M

33470 Ylöjärvi

Palautettava tuote tulee pakata hyvin, ettei se mene rikki palautuksessa. Jos palautettava tuote on vahingoittunut, otettu käyttöön, eikä ole alkuperäispakkauksessaan Decora House ei ole velvollinen hyvittämään tuotetta. 

Huom. Vie asiakaspalautus matkahuollon pakettipisteeseen ja pyydä kuitti palautuksestasi. Säilytä kuitti siihen asti, että saat meiltä sähköpostiisi vahvistuksen palautuksesi vastaanottamisesta. Korvaamme  palautuksen aikana kadonneen lähetyksen vain siinä tapauksessa, että asiakkaalla on esittää kuitti palautuksestaan.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet toisiin tuotteisiin, palauta tilauksesi (tai osa tilauksesta) edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus normaalisti verkkokaupan kautta.

Joskus tuote saattaa huolellisesta pakkaamisesta huolimatta rikkoutua postikuljetuksen aikana. Tämän vuoksi on hyvä jo pakettia noutaessa tarkistaa tuotteen kunto pakettia noudettaessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimituksesta. Palauta rikkoutuneet tuotteet Decora Houselle näiden palautusohjeiden mukaisesti.

Mikäli tilauksessasi on ollut ilmainen toimitus (yli 100 € tilaus) ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle 100 €, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä (ilmainen toimitus koskee vain yli 100 € kertaostoa).

Saat meiltä sähköpostia kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Hyvitämme palautuksen noin 7 vuorokauden kuluessa kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet. Palautus tehdään samaa maksukanavaa käyttäen, kuin millä maksoit tilauksen.

 

Noutamaton paketti ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Noutamattoman paketin aiheuttamat kulut veloitamme asiakkaalta 12,00 euroa. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä laskutamme asiakkaalta aiheutuneet postikulut. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme paketin.

HUOM! Matkahuolto säilyttää kotimaan sisällä kulkevia lähetyksiä 14 vrk. Pakettiautomaateissa säilytysaika on 7 vrk.

Posti säilyttää paketteja noutopisteissä sekä pakettiautomaateissa 7 vrk

Tilauksen peruminen:

Asiakas voi perua tilauksensa ennen kuin paketti on lähtenyt Decora Housen varastolta kuljetukseen.

 

Mikäli sinulla heräsi palautuksiin liittyen kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme