Tilauksen palauttaminen


Tuotteillamme on 14 vuorokauden maksuton palautusoikeus. Palautus on maksuton yhden kerran per tilaus.

Maksuton palautusoikeus ei koske tilaustuotteita (asiakkaan pyynnöstä erikseen tilatut isommat erät, perusvalikoimamme ulkopuoliset tuotteet yms.).

Huomioithan, että elintarvikkeilla (makeiset ym.) ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:
  • Tilauksen kuitti/lasku (kopio riittää)
  • Nimi, osoite ja puhelinnumero

Palautusosoite Postin kautta:


Asiakaspalautus 650980
Decora House Oy
Parmaniementie 524, 34140 Mutala

 

Palautettava tuote tulee pakata hyvin, ettei se mene rikki palautuksessa. Jos palautettava tuote on vahingoittunut, otettu käyttöön, eikä ole alkuperäispakkauksessaan Decora House ei ole velvollinen hyvittämään tuotetta.


Huom. Vie asiakaspalautus postin pakettipisteeseen ja pyydä kuitti palautuksestasi. Säilytä kuitti siihen asti, että saat meiltä sähköpostiisi vahvistuksen palautuksesi vastaanottamisesta. Korvaamme palautuksen aikana kadonneen lähetyksen vain siinä tapauksessa, että asiakkaalla on esittää kuitti palautuksestaan.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet toisiin tuotteisiin, palauta tilauksesi (tai osa tilauksesta) edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus normaalisti verkkokaupan kautta.

Joskus tuote saattaa huolellisesta pakkaamisesta huolimatta rikkoutua postikuljetuksen aikana. Tämän vuoksi on hyvä jo pakettia noutaessa tarkistaa tuotteen kunto pakettia noudettaessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimituksesta. Palauta rikkoutuneet tuotteet Decora Houselle näiden palautusohjeiden mukaisesti.

Mikäli tilauksessasi on ollut ilmainen toimitus (yli 100 € tilaus) ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle 100 €, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä (ilmainen toimitus koskee vain yli 100 € kertaostoa).

Saat meiltä sähköpostia kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Hyvitämme palautuksen 14 vuorokauden kuluessa kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet. Palautus tehdään samaa maksukanavaa käyttäen, kuin millä maksoit tilauksen.

Noutamaton paketti ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Noutamattoman paketin aiheuttamat kulut veloitamme asiakkaalta 12,00 euroa. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä laskutamme asiakkaalta aiheutuneet postikulut. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme paketin.

HUOM!

Posti säilyttää paketteja noutopisteissä sekä pakettiautomaateissa 7 vrkTilauksen peruminen:
Asiakas voi perua tilauksensa ennen kuin paketti on lähtenyt Decora Housen varastolta kuljetukseen.

Mikäli sinulla heräsi palautuksiin liittyen kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme