Hei Sinä Some -persoona! Onko Sinulla juhlat tulossa?

Teemme yhteistyötä pääasiassa Instagram -tilien ja You Tube –kanavien kanssa sekä jonkin verran myös bloggareiden ja facebook -tilien kanssa. Toteutamme yhteistöitä sekä someharrastelijoiden että ammattimaisten somettajien kanssa. Tärkeintä on, että tili on aktiivisesti päivitetty ja seurattu sekä visuaalisesti laadukas ja mielenkiintoinen. Jos sinulla on juhlat tulossa tai muu yhteistyöidea mielessä ja olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, niin ota rohkeasti yhteyttä. Meidän mielestämme juhlia voi vaikka joka päivä – niin isoja kuin pieniäkin juhlan aiheita!
 

Yhteistyön yleiset ehdot:

  • Yhteistyö toteutetaan yhteistyökumppanin juhlien lähtökohdasta ja yhteistyökumppani saa valita juhlatuotteet varastossamme olevasta valikoimasta vapaasti sovitun teeman, tuotemäärän ja maksimihinnan puitteissa.Emme peri postikuluja yhteistöiden yhteydessä.
  • Yhteistyössä saatavat tuotteet, julkaisujen kanavat ja niiden määrät sovitaan yhteistyökohtaisesti.
  • Yhteistyössä saaduista tuotteista kaikkien on näyttävä julkaisuissa, kun tuotteita on alle kymmenen (10). Kun yhteistyössä saatuja tuotteita on 11 tai enemmän, vähintään 70% niistä on näyttävä julkaisuissa. Kaikkien tuotteiden ei tarvitse näkyä samassa julkaisussa.
  • Instagram ja Facebook -tileillä sekä You Tube –kanavalla sovitut julkaisut on tehtävä viimeistään viikon kuluessa juhlapäivästä. Blogi –postauksen on ilmestyttävä viimeistään kahden viikon kuluessa juhlapäivästä. Osan sovituista julkaisuista voi tehdä myös ennen juhlia.
  • Decora House saa vapaasti jakaa yhteistyöhön liittyviä kuvia kanavissaan sekä hyödyntää tuotekuvia verkkokaupassa .
  • Jos kaikkia sovittuja julkaisuja ei toteuteta, julkaisut toteutetaan yli kolme(3) päivää myöhässä tai yhteistyössä saatuja tuotteita jää puuttumaan kuvista, perimme tuotteiden hinnasta puolet.
  • Jos yli puolet julkaisuista jää tekemättä, julkaisut toteutetaan yli viikon myöhässä tai yli puolet tuotteista jää näkymättä kuvissa, perimme tuotteiden täyden hinnan postikuluineen.
  • Julkaisuiden yhteydessä on mainittava aina Decora House. Tägäyksen ollessa mahdollista on merkittävä #decorahouse
 
Yhteistyöterveisin, Decora House