Heippa! 

Kiva kun päädyit verkkokauppaamme. Toivottavasti tuotevalikoimamme miellyttää sinua! :-)

Decora House on perustettu vuonna 2007 ja se on alkujaan yhden naisen perustama juhla- ja hääkoristeiden verkkokauppa. Juhla- ja hääkoristeita olemme siis toimittaneet jo yli 14 vuoden ajan asiakkaidemme juhliin. Tänäkin päivänä Decora House on perheyritys, jossa hääräävät Hanne ja Miika sekä meidän 6 -vuotiaat kaksostytöt. He auttavat erityisesti juhlakoristeiden testaamisessa :-)

Decora Housella on oma varasto Ylöjärvellä, joka tarkoittaa että kaikki verkkokaupan myynnissä olevat tuotteet löytyvät varastostamme, jotka itse pakkaamme ja lähetämme. Tästä syystä olemme toimituksissa nopea ja pystymme toimimaan joustavasti.

Meille on tärkeää uusia ja kasvattaa valikoimaamme. Haluamme löytää uusia tavarantoimittajia ympäri maailmaa ja tuoda valikoimaamme sellaisia juhlatuotteita ja juhlatarvikkeita joita ei välttämättä vielä Suomesta saa. 

Viime aikoina olemme laajentaneet valikoimaamme myös lasten sekä vauvojen lahjatuotteisiin ja leluihin, lastenhuoneen piensisustukseen sekä vauvan tarvikkeisiin. Valikoimiimme valitsemme laadukkaita ja kestäviä tuotteita, mm. Tanskalainen Maileg, Ranskalainen Rose in April sekä Belgialainen Play & Go ovat jo valikoituneet. Tänä keväänä saamme valikoimiimme myös ihastuttavat ja boheemit OY OY Livingin tuotteet Tanskasta.

Haluamme olla joustava, luotettava ja nopea. Tilaukset lähtevät meiltä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun tilaus on tehty.

Decora Housen tavoitteena on luoda arkipäivän juhlimisen kulttuuria, että muistaisimme juhlia myös niitä arjen pieniä iloja. Aina ei tarvitse olla virallista juhlapäivää, jotta voisi järjestää pienet juhlat. Olemmekin rekisteröineet tavaramerkiksi "Juhlat joka päivä!"

Toivomme, että olisit yhteydessä meihin kaikessa mikä askarruttaa ja mietityttää. Olisi myös kiva kuulla risut ja ruusut verkkokauppamme toiminnastamme sekä tuotevalikoimastamme.

 

Mukavia ostoshetkiä toivotellen,

Hanne & Miika