Heippa! 

Kiva kun päädyit verkkokauppaamme. Toivottavasti tuotevalikoimamme miellyttää sinua! :-)

Decora House on perustettu vuonna 2007 ja se on alkujaan yhden naisen perustama juhla- ja hääkoristeiden verkkokauppa. Juhla- ja hääkoristeita olemme siis toimittaneet jo yli 10 vuoden ajan asiakkaidemme pieniin ja hieman suurempiinkin juhliin.

Nykyään Decora Housella on oma varasto Ylöjärvellä ja valikoimaa on kasvatettu hurjasti ja tullaan jatkossakin kasvattamaan. Siitä tulikin mieleen, että mikäli sinulla on toiveita ja huomaat valikoimassamme puutteita, niin olisi mukavaa saada Sinulta sähköpostia.

Decora House on perheyritys, jossa häärää Hanne ja Miika sekä meidän 4 -vuotiaat kaksostytöt. He auttavat erityisesti juhlakoristeiden testaamisessa :-)

Meille on tärkeää uusia ja kasvattaa valikoimaamme. Haluamme löytää uusia tavarantoimittajia ympäri maailmaa ja tuoda valikoimaamme sellaisia tuotteita joita ei välttämättä vielä Suomesta saa. 

Haluamme jatkossakin olla joustava, luotettava ja nopea. Tilaukset lähtevät meiltä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun tilaus on tehty.

Decora Housen tavoitteena on luoda arkipäivän juhlimisen kulttuuria, että muistaisimme juhlia myös niitä arjen pieniä iloja. Aina ei tarvitse olla virallista juhlapäivää, jotta voisi järjestää pienet juhlat. Olemmekin rekisteröineet tavaramerkiksi "Juhlat joka päivä!"

Toivomme, että olisit yhteydessä meihin kaikessa mikä askarruttaa ja mietityttää. Olisi myös kiva kuulla risut ja ruusut verkkokauppamme toiminnasta sekä tuotevalikoimasta.

 

Mukavia ostoshetkiä toivotellen,

Hanne & Miika