Inspiraatiota lasten synttäreille

Tällä sivulla haluamme jakaa ideoita ja vinkkejä lasten synttäreiden järjestämiseen 🎉🎈.

Tulemme jakamaan täällä ideoita lasten synttäreiden tarjottavista, niin makeista kuin suolaisista sekä terveellisistä vaihtoehdoista. Haluamme myös antaa inspiraatiota lasten synttäreiden koristeluihin sekä vinkkejä erilaisten lasten juhlateemojen koristeluista ja tarjottavista.

35 ideaa ja vinkkiä lasten synttäreiden ohjelmaksi

Mitä lasten synttäreille ohjelmaksi? 35 Ideaa ja vinkkiä

Lasten synttäreiden ohjelma tuottaa monesti pään vaivaa vanhemmille, tai ainakin allekirjoittaneelle. Listasimme 35 erilaista ideaa ja vinkkiä lasten synttäreiden ohjelmaksi 🥳 Tutustumisleikki: Jos kaikki lapset eivät tunne toisiaan entuudestaan, niin...
Lasten synttärit: vinkkejä onnistuneiden synttärijuhlien järjestämiseen

Lasten synttärit: vinkit onnistuneiden juhlien järjestämiseen

1. Päätä ensin tuleeko lasten synttäreille tietty teema Teeman valitseminen lasten synttäreille helpottaa juhlakoristeiden, ohjelman ja tarjottavien suunnittelua. Lapsi on varmasti mielissään valitessaan teeman itse, tai vaihtoehtoisesti voitte aloittaa juhlatunnelmaan...
Asiakkaamme kertovat meistä
Kiitos oikein nopeasta toimituksesta!😍👌 Kahden päivän päästä tosiaan oli paketti noudettavissa ja ehtivät juhlajutut synttäreille! Kiitos vielä!
— Annastiina
"Moi, Tässä palautetta. Shoppailu ja maksu hoitui kätevästi. Samoin tilauksen toimitus oli nopea ja selkeä! Täyskymppi teille toiminnasta".
— Susan
Supernopea toimitus 😍👌🏼 Nettisivut selkeät. Jatkossakin tilaus teiltä 😊
— Jenna
Hei! Kiitos, tilaus tuli supernopeasti perille ja tuotteet oli sitä mitä toivoinkin! :-) Täytyy tehdä luultavasti vielä lisäystä polttarikoristuksiin, tilataan varmasti teiltä!
— Kristiina

Lasten synttäreiden teemat

Lasten synttäreitä juhlitaan usein tietyn teeman merkeissä. Suosittuja teemoja vuodesta toiseen ovat mm. dinosaurukset, työkoneet, frozen, prinsessa ja yksisarvinen. Meiltä löydät yli 40 suosittua lasten juhlateemaa.